Výhody ochranné fólie PPF BODYFENCE

autor: | Kvě 17, 2024

Hlavní benefity ochranné fólie PPF BODYFENCE

Ochranná fólie může mít velký vliv na životnost laku, ale představuje také dodatečné náklady při montáži. Možná si kladete otázku, zda se to vyplatí?

Všechny benefity ochranné fólie laku vozidel uvádíme v tomto jednoduchém seznamu výhod:

Výhody ochranné fólie na lak

Je neviditelná

Tenká vysoce průhledná ochranné fólie (PPF) je téměř nepostřehnutelná. Moderní fólie mohou poskytnout trvalou a odolnou ochranu bez velké tloušťky. Většina z nich má tloušťku pouhých 180 mic jako BODYFENCE X nebo 210mic jako DFENCEXTRM a díky UV blokujícím složkám v materiálu fólie zvyšuje životnost a odolnost laku proti slunečnímu záření.

Fólie je přizpůsobitelná vašim potřebám

Je snadné zaměřit se na ochranu konkrétní části vozidla pomocí předřezaných dílů fólií BODYKIT, nemusíte řezat na laku vozidla a tím snižujete riziko poškození při aplikaci. Zkušenější aplikátor pak rozhodně může pracovat s materiálem přímo z role a přizpůsobovat BODYFENCE fólii a aplikaci dle své vlastní představy.

Hydrofobní vlastnosti

Fólie na ochranu laku je vysoce hydrofobní (voděodpudivá). To znamená, že kapaliny a nečistoty budou stékat a nebudou ulpívat na povrchu fólie (stejně jako voskovaná kapota). Je snazší zachovat brilantní lesk vašeho laku, když odpuzuje nečistoty, bláto, oleje, trus, částečky hmyzu a další agresivní nečistoty.

Prodlužuje životnost vozidla

Hodnota automobilu se snižuje, protože léta opotřebení zhoršují mechanické vlastnosti vozidla a jeho vzhled a lesk. Ochranné fólie jako BODYFENCE zachovávají mládí vozidla a jeho laku tím, že účinně odpuzují nečistoty, kamínky, písek a další agresivní vlivy, které způsobují náhodné vrypy, škrábance a oděrky. BODYFENCE X fólie jsou dokonce do jisté míry (tloušťky) samoregenerační.

Snadnější použití než alternativy

Keramické nátěry jsou dalším běžným řešením ochrany laku. Aplikace ochranné fólie je po zaškolení a krátké praxi jednodušší a efektivnější a snadnější pro údržbu a případnou deinstalaci nebo výměnu dílu poškozené fólie. Pro rychlejší aplikaci je zde v nabídce BODYXFAST, která je měkčí a poddajnější než BODYFENCE X a rychleji a snadněji se aplikuje. Rozdíl může být až 20 procent úspory času aplikace.

Všechny varianty ochranné fólie BODYFENCE naleznete v našem Eshopu zde…

 

Výhradní distributor pro ČR a SR

COMIMPEX PRINT s.r.o.
Haškova 153/17
638 00 Brno - Lesná

IČ: 01620428
DIČ: CZ01620428
Tel.: +420 730 588 491
Mail: obchod@c-print.cz

www.c-print.cz

Výrobce

HEXIS S.A.S.
Z.I. Horizons Sud
34110 FRONTIGNAN CEDEX
FRANCE

MÁM ZÁJEM O NABÍDKU