Pozitivní zpětná vazba na HEXIS BODYFENCE ochranný film a praktické poznatky z Red Head Wrap

autor: | Čvn 20, 2024

Ochranná fólie HEXIS BODYFENCE se již mnoho let osvědčuje jako spolehlivý a efektivní způsob ochrany karoserie vozidel proti vnějším vlivům.

Naše klientka, profesionálka, která pracuje s ochrannými fóliemi již více než 10 let, se s námi podělila o svou pozitivní zkušenost s ochrannou fólií HEXIS BODYFENCE X, na konkrétním případě, který řešila letos v květnu.

S HEXIS BODYFENCE filmem pracuje klienta od roku 2017. Aplikuje tento ochranný film na karoserie vozidel svých zákazníků a během let nasbírala cenné zkušenosti. Nedávno měla příležitost malé opravy jednoho dílu fólie, po vnějším poškození karoserie vozu a mohla zkontrolovat i stav fólie na zbytku vozidla. Na tento automobil aplikovala ochranný film Bodyfence X v březnu 2019. Po pěti letech každodenního provozu vozidla byla ochranná fólie stále v perfektním stavu.

Paní Reichelová k případu dodává: „Fólie šla odstranit z karoserie absolutně bez problémů a zbytků lepidla, po odstranění nejevila žádné viditelné známky zažloutnutí ani povrchové degradace. Pouze běžné stopy po muškách, ale nic hrozného“.

Tento konkrétní případ z praxe ukazuje, jak efektivně fólie BODYFENCE X chrání lak vozidla před běžnými agresivními vlivy, jako jsou kamínky, škrábance, ptačí trus a kyselý déšť. Majitel konkrétního vozu se navíc o něj dobře staral, což přispělo ke skvělému vzhledu aplikovaného ochranného filmu.

Naše klientka dále popisuje, jak po nehodě vozu, bez problémů, opravila a znovu aplikovala ochrannou fólii BODYFENCE X na přední nárazník, střechu a levý přední blatník. Dokonce musela odstranit a znovu aplikovat ochrannou fólii na přední pravé dveře kvůli proražené fólii po nehodě. I přes tento velký zásah fólie nadále perfektně plnila svou ochrannou funkci.

Pozitivní zpětná vazba od klientů potvrzuje, že film HEXIS BODYFENCE X nejen že poskytuje dlouhodobou ochranu, ale také zajišťuje esteticky příjemný vzhled vozidla. „Auto je v každodenním provozu a i po letech vypadá téměř bezchybně,“ dodává paní Reichelová.

Mezi hlavní výhody ochranných fólií PPF (Paint Protection Film), jako je BODYFENCE X patří:

✅jednoduchá aplikace a snadné odstranění i po 5 letech
✅dlouhodobá ochrana laku karoserie
✅odolnost proti běžným mechanickým poškozením, vlivům
✅prostředí a zachování vzhledu vozidla v téměř bezchybném stavu

Tento konkrétní případ jen potvrzuje, že investice do kvalitní ochranné fólie se vyplatí a poskytuje klidný spánek majitelům vozidel, kteří si přejí, aby jejich auta vypadala skvěle i po mnoha letech.

https://www.redheadwrap.cz/

https://www.instagram.com/irena_reichelova/ 

Výhradní distributor pro ČR a SR

COMIMPEX PRINT s.r.o.
Haškova 153/17
638 00 Brno - Lesná

IČ: 01620428
DIČ: CZ01620428
Tel.: +420 730 588 491
Mail: obchod@c-print.cz

www.c-print.cz

Výrobce

HEXIS S.A.S.
Z.I. Horizons Sud
34110 FRONTIGNAN CEDEX
FRANCE

MÁM ZÁJEM O NABÍDKU